Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борац Чачак-Звезда, недеља 28.08,17 ч
Оно што сам ја јуче прошао је баш буквално речено авантура,и под оним "Ко преживи причаће" и оно што сам ортаку све време пута говорио:"Упознај своју земљу,да би је више волео" namigivanje ................значи оно је било стварно невероватно где смо ми све били и шта смо све буквално речено преживели................само ћу да кажем да сам кренуо у недељу у 7 а дошао јутрос у 6.................23 сата сам пуко ни мање ни више................оно што ће ми остати у лепом сећању су сам град,јер смо дошли 2 сата пред текму,па смо шетали и блејали по тргу,гледали прелепе Чачанке(нисам знао да су толко лепе),затим сјајне пљескавице и наравно димњада на текми.................димњада је једино што ћу памтити са текме и што ћу споменути,јер је једино вредно спомена,уз наравно стандардну бројност,из целе Србије су људи дошли....................играју ти ретарди 1.лигу а немају довољно ткз.папира тј, карата да дају људима како би ушли унутра,а успут би их они шабани испипали,ал што каже Киза једном могли су га и издркати........................колико сам само бусева и возова променуо то само онај одгоре зна,кад би кренуо да набрајам ко зна где би стао.....................ко ово не цимање,него издркавање преживи свака му дала..................а они нас на крају текме држе ко стоку у обору и недају да изађемо напоље...................ма дабогда испали јебем их онако јадне и њих и ону железницу и њихове возове.....................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply

Messages In This Thread
Борац Чачак-Звезда, недеља 28.08,17 ч - by bjcz - 08-29-2005, 01:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)