08-25-2005, 06:31 AM
Da, bice zanimljivo kako ce nam izgledati odbrana. Postoji velika mogucnost da Dudic ode na desnog beka, a da centralni odbrambeni budu Miladinovic i Joksimovic, eventualno Bisevac mada je pitanje koliko je doticni spreman.
Druga mogucnost je da igramo 3-5-2 gde bi pozadi igrali Dudic, Joksimovic i Lukovic, a desno i levo Bosko i Lukovic, mada mislim da je prva varijanta realnija.
Moja prognoza:
______________________Randjelovic______________________
___Dudic_________Miladinovic______Joksimovic________Lukovic
________________Kovacevic___________Trajkovic____________
______Jankovic________________________________Perovic___
___________________Pantelic______________Zigic___________
Postoji mogucnost da Mudrinic igra umesto Perovica, tada bi on igrao pozadi, a Trajko bi se pomerio napred (levo ili desno).
Inace, izgleda da je Milovanovic samo istegao ligamente kolena sto znaci da bi trebalo da bude spreman za utakmicu posle Cacka.
Druga mogucnost je da igramo 3-5-2 gde bi pozadi igrali Dudic, Joksimovic i Lukovic, a desno i levo Bosko i Lukovic, mada mislim da je prva varijanta realnija.
Moja prognoza:
______________________Randjelovic______________________
___Dudic_________Miladinovic______Joksimovic________Lukovic
________________Kovacevic___________Trajkovic____________
______Jankovic________________________________Perovic___
___________________Pantelic______________Zigic___________
Postoji mogucnost da Mudrinic igra umesto Perovica, tada bi on igrao pozadi, a Trajko bi se pomerio napred (levo ili desno).
Inace, izgleda da je Milovanovic samo istegao ligamente kolena sto znaci da bi trebalo da bude spreman za utakmicu posle Cacka.
..baklje gore, pesma cigana...