09-06-2005, 06:18 AM
Hmm, ja sam za ovaj link znala vec duze vreme (sigurno vise od godinu i po), verovatno sam pogresila sto ranije nisam postavila ovde i na delije.net. No, dobro, bolje ikada nego nikad
.
Koliko ja znam, kada se iznajmljuju busevi, uzimas i sofera i cena se dogovara u zavisnosti od daljine, taksi koje se usput placaju itd. Znaci, platis i ne mislis
. Ali kada se iznajmljuje kombi, ne dobija se sofer i sva placanja idu neposredno iz tvog dzepa (pitanje je da li se u startu dobija pun rezervoar benzina). Nisam sigurna, ali mislim da za kombi vazi B dozvola, sto znaci da ljudi bez ikakvog problema mogu da se smenjuju, sto je i preporucljivo.
Sto se tice prenocista, meni bi bilo glupo da bacam pare na to. Uzmes (pozajmis) vrecu za spavanje, pa na plazu u Monte Karlu - sta mislite za koliko sekundi bi bilo :batine
. Bez zezanja, ukoliko je bas velika frka za lovu, moze da se spava u busu ili kombiju. Potom, ako se ide busom, moguce je izvaditi kolektivnu vizu (znam da ne vazi za Portugal, ali moze da bude olaksanje za ubuduce) sto sigurno izadje jeftinije.
Zna li neko koliko je ljudi potrebno da bi se izvadila kolektivna viza?

Koliko ja znam, kada se iznajmljuju busevi, uzimas i sofera i cena se dogovara u zavisnosti od daljine, taksi koje se usput placaju itd. Znaci, platis i ne mislis

Sto se tice prenocista, meni bi bilo glupo da bacam pare na to. Uzmes (pozajmis) vrecu za spavanje, pa na plazu u Monte Karlu - sta mislite za koliko sekundi bi bilo :batine

Zna li neko koliko je ljudi potrebno da bi se izvadila kolektivna viza?
..baklje gore, pesma cigana...