10-26-2007, 07:15 PM
Quote:http://www.crvenazvezdafk.com/
Волео бих да се бар на кратко отвори тема о званичном сајту ФК-а, па да нам Кики или Васил, као људи са овог форума који се баве сајтом, кажу нешто више о појави овог новог сајта.
Кхм, ајде да ја лагано отворим причу о том сајту.
Пре свега, треба да знате да то нема везе са екипом која уређује www.fc-redstar.net . Сајт је производ Пакома. Мислим да је већина вас својевремено видела ту вест. У самом тексту вести видећете списак ствари које ће бити понуђене на њему. Ништа чудно, јел да? Постоји само један мали, готово занемарљиви проблемчић. Тај текст је до последњег зареза и тачке, копи-пејст меморандума који смо својевремено послали управи на њихово питање шта ћемо/планирамо да урадимо на сајту у наредном периоду. И нисам нимало случајно рекао производ. Ако није тешко, посетите ту нову адресу и обратите пажњу на неке ситнице. Рецимо, боје које су коришћене... Имам утисак да се ради о сајту фк сарајево.. Обратите пажњу на датуме одигравања утакмица. Примећујете ли нешто чудно? Онај мали филиповић, који је из фк маркетинга, изгледа нема појма ко у ствари уређује који сајт, па цима погрешне људе да среде проблеме који су направили они други... Интересантно расуло које мени само показује колико је (за сада, да не изгледам злурадо) неозбиљна прича око фк маркетинга.
Стари/нови грб. Мени је та прича око грба невероватна. Постоји статут
у коме је све лепо објашњено, до танчина. Ја, колико знам, статут још увек није мењан. Није ми јасна једна ствар. Како може да се појави неки фићфирић и да мења наш грб кад му се дигне курац? Где су органи клуба да му кажу да то једноставно не може тако? Или нека промене статут, али како се мења, а не овако. Све више и више ми личе на кк маркетинг.