04-29-2007, 07:36 AM
Баш сам питала Драганчета за боју табеле. Каже да је дуго размишљао и да је одлучио да уведе мало симболике: зелена боја "напред", црвена боја "стоп". Такође, желео је да буде уочљиво, да се одмах разазна шта је шта - пошто смо већ киксирали са раздвајањем табела. Ово је, у сваком случају, привремено решење и биће актуелно само током ове сезоне.
Ни мени се не свиђа тај помоћни мени, али мислим да то не може да се мења. Већ сам рекла да ће Драганче, кад нахвата времена (а томе још ни близу није) сам направити мени. Вероватно ће и тај помоћни доћи на ред.
Офк-а заузима два реда јер има дугачко име
. Видећу са Драганчетом да мало прошири табелу када буде на ред дошло центрирање (дечко који нам је радио CSS тренутно није у земљи).
Не знам, мени жуто није боја клуба и то је то.
Увођење ове слике је управо онај детаљ који је недостајао. То је предложено на самом почетку прављења и мени се одмах много допао. Међутим, неки проблеми са CSS-ом су постојали и нисам пустила Драганчету гушу док није све средио
.
Ни мени се не свиђа тај помоћни мени, али мислим да то не може да се мења. Већ сам рекла да ће Драганче, кад нахвата времена (а томе још ни близу није) сам направити мени. Вероватно ће и тај помоћни доћи на ред.
Офк-а заузима два реда јер има дугачко име

Не знам, мени жуто није боја клуба и то је то.
Увођење ове слике је управо онај детаљ који је недостајао. То је предложено на самом почетку прављења и мени се одмах много допао. Међутим, неки проблеми са CSS-ом су постојали и нисам пустила Драганчету гушу док није све средио

..baklje gore, pesma cigana...