04-17-2007, 05:30 AM
Богату табелу можеш да видиш под "табела" или "тренутна табела" како ју је виспрени Драганче назвао
. На почетној страни је остављена ова мала јер показује најосновније податке и напросто може да стане. Наша грешка је што нам на памет није пала ситуација када би први у play out-u могао да има више бодова од 6. у play off-u. Искрено, мени је то на памет пало тек у суботу. Сада је касно да се прави другачија табела(е) јер би то захтевало чепркање по бази, тако да ћемо се снаћи некако за ову сезону. Већ имамо идеју како. И јесте, приљубљена је уз ивицу, никако Драганче да је помери.
Мислим да померање грба улево није проблем.
Регистрација не зависи од нас. То је питање чланарине, а ту је ФК главни. Можда се, ако поново будемо радили аудио преносе, буде захтевала бесплатна регистрација како бисмо знали колико људи нас слуша. Она права, која се плаћа и за коју се добија нешто више, ће морати да сачеката благослов одозго.

Мислим да померање грба улево није проблем.
Регистрација не зависи од нас. То је питање чланарине, а ту је ФК главни. Можда се, ако поново будемо радили аудио преносе, буде захтевала бесплатна регистрација како бисмо знали колико људи нас слуша. Она права, која се плаћа и за коју се добија нешто више, ће морати да сачеката благослов одозго.
..baklje gore, pesma cigana...