04-16-2007, 06:30 PM
Пази, што се дизајна тиче. Прошли пут је Драганче дизајнере платио из свог џепа. Овај пут то није долазило у обзир - нити бисмо му ми то допустили (тада нисмо знали), нити би он то сада хтео (има члана више у породици). Човек који је радио дизајн (у ствари, почетну страну) нам је помогао колико је могао и колико је времена имао. Мислим да на дизајну треба још порадити, можда не толико на почетној страни колико на оним испод. Овде морам нагласити да једна, не баш ситница, недостаје на почетној страни јер нам је правила неке проблеме. Мени се тај фазон баш свидео и надам се да ће Драганче то ускоро решити и ви бити у могућности да видите.
Фотке су у текстове убациване ручно (ја сам то радила), али није било нарочито тешко. Не знам како би то могло другачије јер сам овако потпуно контролисала где коју желим да убацим.
Знам да ИЕ7 није радио, Драганче није могао да отвори. Можда су у међувремену апдејтовали ИЕ па је прорадило. Знам да ми ништа нисмо радили на менију.
Фотке су у текстове убациване ручно (ја сам то радила), али није било нарочито тешко. Не знам како би то могло другачије јер сам овако потпуно контролисала где коју желим да убацим.
Знам да ИЕ7 није радио, Драганче није могао да отвори. Можда су у међувремену апдејтовали ИЕ па је прорадило. Знам да ми ништа нисмо радили на менију.
..baklje gore, pesma cigana...