02-03-2007, 02:42 PM
Веруј ми, ниси се изнервирао ни приближно близу колико ја (боље речено, ми). Проблем је био у томе што је Драганче управо у тим тренуцима (субота пре подне код њих) имао обавезе и није био при интернету. Ми смо заиста све покушали како бисмо избегли рушење сајта (намерно), али је проблем настао код провајдера и само они могу да га реше. Одређено време нисмо могли да ступимо у контакт са истима пошто је власник био на пијаци, а главни администратор је спавао. Првог смо нахватали, а нисам сигурна да ли су овог другог успели да пробуде
ampion . Ваљда до сада јесу.
Ако неко пожели да нам обори сајт то ће и урадити (постоје начини за то) и од тога се тешко одбранити. Ми смо до сада (сајт фк-а и званични сајт делија) били веровато једини на Балкану (причам о великим клубовима) који су одолевали (разлог зашто Драганче не дозвољава форум на сајту је управо из безбедоносних разлога јер је то слаба тачка). Ето, Цаки и делије.нет су остали да бране част
.
Овог викенда је требало да буде пуштен у рад тест (било је неких проблема око базе и сервера - проблем је утврђен и прионуло се на решавање), али сада не знам да ли ће стићи пошто је ово приоритет.

Ако неко пожели да нам обори сајт то ће и урадити (постоје начини за то) и од тога се тешко одбранити. Ми смо до сада (сајт фк-а и званични сајт делија) били веровато једини на Балкану (причам о великим клубовима) који су одолевали (разлог зашто Драганче не дозвољава форум на сајту је управо из безбедоносних разлога јер је то слаба тачка). Ето, Цаки и делије.нет су остали да бране част

Овог викенда је требало да буде пуштен у рад тест (било је неких проблема око базе и сервера - проблем је утврђен и прионуло се на решавање), али сада не знам да ли ће стићи пошто је ово приоритет.
..baklje gore, pesma cigana...