12-23-2006, 01:00 PM
Уф, извини - нисам видела да си поставио питање
.
Претпостављам да питаш да ли смо узнапредовали у разговорима са клубом - нисмо
. У ствари, да будем потпуно прецизна - нит' роморе, нит' говоре. Али буквално. Сви покушаји из маркетинга да се ступи у контакт су игнорисани.
Ми смо наставили као да се ништа не дешава. Дизајн је спремљен, направљен, преведен је на CSS и сада се Драганче бави стварањем неких објеката, програмирањем, чишћењем и тако тим стварима. Статистички подаци (нећемо их откривати :finger ) су припремљени (очи су ми испале), али ће Драганче покушати да их убаци аутоматски како би ми олакшао посао.
На жалост, због чињенице да не можемо формирати чланство (и наплаћивати чланарину
) тешко да ћемо моћи понудити нешто више од промене дизајна и убацивања статистичких података (ок, биће ту и још неких новости). Ми ћемо покушати све како бисмо понудили што више садржаја, али понекад се једноставно не може више. Постоје неке идеје, али заиста вас не бих безвезе палила када је питање да ли ћемо моћи избунарити неке ствари.
@Archer
Још једном ти се извињавам што ти тек сада одговарам.

Претпостављам да питаш да ли смо узнапредовали у разговорима са клубом - нисмо

Ми смо наставили као да се ништа не дешава. Дизајн је спремљен, направљен, преведен је на CSS и сада се Драганче бави стварањем неких објеката, програмирањем, чишћењем и тако тим стварима. Статистички подаци (нећемо их откривати :finger ) су припремљени (очи су ми испале), али ће Драганче покушати да их убаци аутоматски како би ми олакшао посао.
На жалост, због чињенице да не можемо формирати чланство (и наплаћивати чланарину

@Archer
Још једном ти се извињавам што ти тек сада одговарам.
..baklje gore, pesma cigana...