09-21-2006, 03:33 PM
Quote:Лично,мислим да би то баш била фора-мада ми није уопште идеја да "силујем" са предлогом.
Мене су као клинца више палили "анонимуси",да будем јаснији namigivanje ,у моје време је ултра популаран био Пижон-мени једином у разреду (ОШ) су много интересантнији били :
Боровница,Репчић,Дика,Шеле,Жонта,Криви,Павика,Бата Ђора-костоломац,Куле,Муслин (чији сам дрес носио док ми рукави нису дошли до рамена),Блеки,Крмпотић (чије сам име изговарао кад год би покупио неког са леђа док играмо "фуцу" у школском),па онда Миле Јовин,легенда Рајко Јањанин,уопште они који су крваво радили незахвалан посао који се није видео једино зато што нису били по телевизији и којима су интервјуи у "Спорту" излазили само сваке преступне године кад се Пижону смучи да даје "изјаве за јавност"...(ништа лоше за "Голуба" али мени он никада није био десет пута бољи од осталих па да само читам о њему).
Могу да набрајам до сутра и веруј ми све их памтим,а од '92 једино се сетим (по глупостима) несретног Перице (са 15 кила уља у коси),Декија Станковића (само зато што је прешао у Интер)и гола Крупниковића на дербију...
Што се тиче фотографија,верујем да негативи постоје по "редакцијама" или приватним колекцијама,само их треба пронаћи...
Поздрав![]()
ПС
Мало сам измешао генерације али то су они којих сам се у овом тренутку сетио...
Брате, свака част, одлично се сећаш и упоште ниси много измешао генерације. А и за ''Голуба'' си 100% у праву.
Срце на терен ...