09-18-2006, 06:41 PM
За њих је задужен Васили и одрадио је доста тога, али ми је у недељу званично саопштио да играче више неће радити
.
Чак сам и ја одрадила два, а пошто сам на далеко вишем интелектуалном нивоу од мог колеге није ми ни пало на памет да се петљам са носиоцима Звездиног дреса - ја сам се бацила на грб
.
Заиста ми је жао што нисмо стигли да све одрадимо пре Драганчетовог доласка (дете и жену му је захватио неки вирус па се јадничак напатио
), а сада је сувише ризично да поставимо пошто он неће бити у могућности да интервенише уколико нешто крене лоше.
У свету вероватно постоје карте које имају бар кодове (или нешто савременије за шта ми нисмо ни чули
) па је лако одредити колико има људи (и КК објављује прецизне податке јер улазнице и пропуснице имају бар кодове). На Маракани је све одокативно, а незгодно је што је стадион велики, људи раштркани итд.
Пренећу му да сте замерили на овој бројци и да убудуће припази namigivanje .

Чак сам и ја одрадила два, а пошто сам на далеко вишем интелектуалном нивоу од мог колеге није ми ни пало на памет да се петљам са носиоцима Звездиног дреса - ја сам се бацила на грб

Заиста ми је жао што нисмо стигли да све одрадимо пре Драганчетовог доласка (дете и жену му је захватио неки вирус па се јадничак напатио

У свету вероватно постоје карте које имају бар кодове (или нешто савременије за шта ми нисмо ни чули

Пренећу му да сте замерили на овој бројци и да убудуће припази namigivanje .
..baklje gore, pesma cigana...