08-07-2004, 09:43 AM
Ej, BBB...evo procitah sve ovo sto si naskrabao pa prosto ne mogu da vjerujem :zbunjen koje sve gluposti mozes napisati...Ali, nisam nista drugo ni ocekivao od nekog tamo hrvata odraslom na HRT vijestima iz ratnog perioda. Ovdje se prica o fudbalu i onome sto je bilo na Maksimiru a ne o ratno-huskackoj propagandi :megafon , za sta ste majstori. Uostalom, pregledaj snimke sa Maksimira opet i opet i shvatices da je vas policija zastitila od batina a ne nas a vas vrhunac "hrabrosti" jeste bio otimacina dva ili tri transparenta sa juga, od kojih su vam dva ispala iz ruku od straha. Mislim da ste odnijeli jedan transparent ipak...ali ovo sve govorim iz cilja da shvatis da vi nikoga nista napadali nego ste pozirali na stadionu ( kao sto kaze kolega odozgo) ;pljuga jer vam je naredjenje bilo da samo prekinete utakmicu a ne da se bijete sa nama. Prema tome, policija je stala izmedju nas i vas da vas zastite a ne nas, a sta bi vam se desilo dovoljno je pogledati snimak kada su se njih par momaka zatrcala vidjevsi vas da cupate transparente i kada se poslije poceli da bjezite, iako vas je bilo deset puta vise. Dzaba sto ste se svi sakupili, sve vase navijacke grupe...protiv jedva dvije hiljade Delija mogli ste samo kose cupati i plakati na sredini terena, sto ste i uradili...
Prema tome, nemoj mi pricati o purgerskoj hrabrosti, molim te, jer ste dobijali po nosu gdje ste se pojavili i nismo vas samo mi tukli, nego vas je tukao ko je stigao i gdje je stigao. :batine , i kod vas na vasem terenu a pogotovo na gostovanjima, iako ste bili zasticeni kao bijeli medvjedi u Beogradu i u drugim gradovima. Samo u Sarajevu, dobijali ste batine redovno nekoliko godina zaredom ispred stadiona Zelje ispred i za vrijeme utakmice ( i Torcida takodje) od ekipe Delija iz Sarajeva...uvijek ste mislili da vas tuku Manijaci ali su vas tukle Delije...pitaj ekipu kako je prosla na stadionu Kosevo, kada smo vam polovini skinuli fajerke i nabijali nogom u guzicu ? Valjda je neko od te ekipe jos ziv da ga pitas, niste valjda svi izginuli u "domovinskom ratu" :lol: ?
Bilo kako bilo, uvijek ste nekom sluzili kao vreca za udaranje...
Eto, za kraj da ti pozelim da ti se ostvari najveca nocna mora : gostovanje Zvezde u Zagrebu :ruke ...a mi cemo kao i uvijek doci u nas omiljeni grad da provjerimo cvrstinu purgerskih vilica, kvalitet stolica i reklamnih panoa ;pivo
Prema tome, nemoj mi pricati o purgerskoj hrabrosti, molim te, jer ste dobijali po nosu gdje ste se pojavili i nismo vas samo mi tukli, nego vas je tukao ko je stigao i gdje je stigao. :batine , i kod vas na vasem terenu a pogotovo na gostovanjima, iako ste bili zasticeni kao bijeli medvjedi u Beogradu i u drugim gradovima. Samo u Sarajevu, dobijali ste batine redovno nekoliko godina zaredom ispred stadiona Zelje ispred i za vrijeme utakmice ( i Torcida takodje) od ekipe Delija iz Sarajeva...uvijek ste mislili da vas tuku Manijaci ali su vas tukle Delije...pitaj ekipu kako je prosla na stadionu Kosevo, kada smo vam polovini skinuli fajerke i nabijali nogom u guzicu ? Valjda je neko od te ekipe jos ziv da ga pitas, niste valjda svi izginuli u "domovinskom ratu" :lol: ?
Bilo kako bilo, uvijek ste nekom sluzili kao vreca za udaranje...
Eto, za kraj da ti pozelim da ti se ostvari najveca nocna mora : gostovanje Zvezde u Zagrebu :ruke ...a mi cemo kao i uvijek doci u nas omiljeni grad da provjerimo cvrstinu purgerskih vilica, kvalitet stolica i reklamnih panoa ;pivo
olje je zivjeti jedan dan kao lav, nego sto kao mis.