03-14-2006, 06:31 PM
Nikad nije zvanicno receno zasto i dalje vazi "crveno svetlo" za clanairne sto se tice samog sajta. Postojala je zamisao da mozes da postanes clan sajta (zasebno), ali i clan kluba popunjavanjem formulara na sajtu (bitno za one izvan Beograda). Kapiram da je Delta tu, da im je frka clanarina u klubu jer se blizi privatizacija pa bi i clanovi kluba imali neka prava, ali mi nije jasno kakve veze clanarina za sajt ima sa tim. Mozda vazi ona: u strahu su velike oci.
Uglavnom, mi i dalje nastavljamo sa radom (ne onom brzinom kojom bismo zeleli, ali tako je kako je), nadam se da cemo uspeti nesto da izbunarimo i sa audio prenosima.
Inace, na www.sd-crvenazvezda.net imate on-line izdanje Zvezdine revije (svako sledece izdanje ce se naci i na net-u), tu je i nagradna igra, pa izvolite.
Uglavnom, mi i dalje nastavljamo sa radom (ne onom brzinom kojom bismo zeleli, ali tako je kako je), nadam se da cemo uspeti nesto da izbunarimo i sa audio prenosima.
Inace, na www.sd-crvenazvezda.net imate on-line izdanje Zvezdine revije (svako sledece izdanje ce se naci i na net-u), tu je i nagradna igra, pa izvolite.
..baklje gore, pesma cigana...