09-26-2007, 08:07 PM
Ја стварно не знам у чему је проблем и зашто се подигла оволика тензија. По мени ово се требало урадити давно, на почетку, јер Црвена звезда је клуб који мора да има све на високом и професионалном нивоу, па тако и сајт. Када већ то није учињено, лепо је што постоје људи који су спремни да из љубави према Звезди направе сајт и који су то урадили, али будимо реални, ја сам и очекивао да је то привремено решење док неко из управе не укапира да такав посао не иде волонтерски и да за то треба платити. Уосталом и сами смо видели да људи који су радили сајт (мислим на Драганчета), осим што нису добијали потпуну подршку клуба, ни сами нису имали времена да се у потпуности посвете сајту, чини ми се да сте спомињали заузетост дететом или тако нешто.
Овако је ту професионална фирма, водећа у својој области, која ће то да одради и то је то. Ја у овоме видим само позитивну ствар.
Овако је ту професионална фирма, водећа у својој области, која ће то да одради и то је то. Ја у овоме видим само позитивну ствар.