01-16-2006, 07:20 PM
Quote:Problem sa marketingom je sto je on sve, samo ne marketing FK-a. Bukvalno moraju da se bave svime jer je to jedini nacin da se pare zarade (recimo samo da FK ne izmiruje svoje obaveze prema njima iako je u obavezi). Kada se nema kinte onda se ne moze ocekivati ne znam kakav kvalitet stampe.
А шта је било са овом акцијом клуба?
Јел то посао Маркетинга клуба или неког другог огранка?
Зар овде поред анимирања нових навијача није предвиђен и одређен прилив новца и касу?
“Klub iz Ljutice Bogdana zvanično je pokrenuo dugo najvljivanu akciju "Članstvo u FK Crvena zvezda u godini jubileja". Naime, po ugledu na najveće evropske klubove crveno-beli žele da dođu do precizne evidencije o broju članova, a cilj akcije je i animacija novih člnova.
U ovom veoma ozbiljnom i dugoročnom poslu Zvezdino rukovodstvo se obratilo za saradnju i Republičkom zavodu za statistiku. Za potencijalne, nove članove Crvene zvezde predviđena su tri tipa članstva: premijum (članarina 6.000 dinara), standard (članarina 1.200 dinara) i "ja sam zvezdaš" (članarina 120 dinara). Svaka od ovih kategorija podrazumeva i određene beneficije, odnosno prava i obaveze.
Svi koji žele da postanu članovi moraju popuniti formulare, koji se mogu naći na Zvezdinom sajtu, u Zvezdinoj reviji, prostorijama kluba, u Red Star šopu i na blagajni kluba.” (ово је текст из месеца Маја 2005!)
И Бока и Радомир су у праву. Ако Делије могу да праве одличне маркетиншке потезе (информатори, званични производи, штанд...), ако КК може имати веома добре маркетиншке потезе (објављивање приступница за нове чланове клуба, Сабор, ревијалне утакмице на Калишу, шоп, сајт...) шта је то што кочи ФК да такође има добре маркетиншке потезе?!
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)