10-17-2005, 06:55 PM
А због чега сад правити зилион незваничних сајтова? Ово што је Бока урадио изгледа одлично! Што се лепо сви који радите веб дизајн не понудите (нпр) Боки (кад већ нисте Драганчету када смо тражили добровољце) за помоћ и удруженим снагама направите нешто што стварно ваља? Без увреде, али ово ми личи на оно типично српско : ... `оћу и ја своје имање па макар било и на пола ара..." :nene . Креативну енергију би требало усмеравати на укрупњавање снага и заједничку реализацију идеја, а не на уситњавање и цепкање на различите стране (сајтове).
@ Бока. Брате, једна ме ствар занима. Да ли ти је идеја била да хедери имају овако оштар прелаз између нијанси или је то последица "Save for Web" деградације квалитета?
Ако ти треба нека помоћ слободно ми се обрати, па све што је у мојој моћи неће бити проблем
Ја бих грб померио скроз на лево и додао бих му неки B&E namigivanje
@ Бока. Брате, једна ме ствар занима. Да ли ти је идеја била да хедери имају овако оштар прелаз између нијанси или је то последица "Save for Web" деградације квалитета?
Ако ти треба нека помоћ слободно ми се обрати, па све што је у мојој моћи неће бити проблем

Ја бих грб померио скроз на лево и додао бих му неки B&E namigivanje