08-09-2005, 01:54 PM
Boka, evo dela posta jednoj od clana web team-a na delije.net-u:
Quote:Ovaj sajt je poklon nasem klubu, a prvi put je ponudjen pre jedno 3-4 godine, ali se zbog raznoraznih razloga nije ostvarilo. Zahvaljujuci Vasilu, sve je ponovo pokrenuto prosle godine oko novembra, i na pragu smo neceg zaista velikog (barem za mene).dakle polako, nije sajt zavrsen.. namigivanje
Dosta truda, zivaca, rada, pa i novca je ulozeno u ovaj projekat i sve je finansirano na dobrovoljnoj bazi. Niko nije uzeo kintu, niti ce. Ali mi nije zao, a verujem da nikom iz tima nije zao takodje.
Maestralna ekipa koja je omogucila da se ovo odradi je:
Vasili
Kiki
Bane
Padobranac
moja malenkost
i ljudi iz kluba:
Zoran
Vlada
Sale
i ceo marketing!
Bice jos mnogo cega na sajtu, nove verzije ce biti ubacivane nedeljno (najmanje), a ovo sto imamo danas, iako verovatno bolje od starog sajta, jos ima nedostataka koji ce biti ispravljeni - u cemu je vasa pomoc da nam skrenete paznju dobro dosla.
Da vas podsetim da na sajtu nisu ubacene jos sve funkcionalnosti:
- "search" opcija je trenutno iskljucena
- statistike se jos sredjuju i ubacuju razne dinamicne funkcije
- e-Sezona i uzivo audio prenosi ce da pricekaju jos malo
- kao i clanarina u klubu.
- video snimci dosta golova (danas i od osnivanja kluba)
Ovo sto trenutno vidite je otprilike 50% sadrzaja koji je dostupan svima. Znaci, jos toliko ocekujte za najkasnije nedelju dana.
Molim bez "cicija" komentara, tipa " vidi onaj font onakav tamo, a 'vamo nije hahaha...". Toga smo svi svesni, ali materijala ima zaista mnogo i sve ce se srediti za dan-dva.
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)