07-24-2006, 02:16 PM
Quote:wukmir Wrote:Ma boli me uvo, mogu da igraju i u pampers pelenama, bosi i sa sombrerom na glavi samo da nose zvezdin grb i da igraju dobro.E ovo je poenta .
Zasto se toliko uzbudjujete , kao nismo veliki tim ako nemamo dres sa crvenom sarom od mikrofibera na levom ramenu . Pa valjda je bitno kako cemo da igramo i kakve cemo rezultate da pravimo . Kao da ste gomila modnih kreatora . Stvarno su mi uzasni komentari tipa fuj, jao ,joj , ne ta kombinacija,...
Ne, evo u cemu je poenta:
Mi jesmo veliki klub, imamo titule, rezultate...Ali veliki klub cine i sitnice.Pocev od uredjenosti stadiona do dresova.To ti je slicna situacija kao sa automobilima.Sta mislis zasto recimo Mercedes u svoja kola ugradjuje masazu, tv i ostale naizgled nebitne stvari kod automobila?Da li je to neophodno u autu?Naravno da nije.Tako i nama nisu neophodni lepi dresovi da bi smo bili fudbalski klub, ali sta ce neko o nama da pomisli u Evropi kada na teren izadjemo u usivenim dresovima?!Sitnice cine kliub velikim!
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]