07-23-2006, 10:54 PM
Quote:danas u 12 je promocija Nike opreme u Media centar.
znaci toj misteriji dodje kraj :ruke
Quote:cazzo_FCRS_forever Wrote:danas u 12 je promocija Nike opreme u Media centar.
znaci toj misteriji dodje kraj :ruke
Opet krpetina na ledjima. Ne mogu da verujem koji mozak je smislio da na potpuno narandzastom dresu umesto belog ili crnog broja i imena na ledjuma, zasije onu istu belu krpu sa adidas dresova i na njih stavi narandzast broj. Tako nesto je tesko zamislivo normalnom umu. Pa ovo je sprdnja. To se ne vidi na zvanicnom sajtu jer su dresovi prikazani od napred ali imate na sportskojcentrali. Zgrozen sam. Hocemo li vise ikada imati normalne, bar pristojne dresove?!
Quote:a reklama jel nalepljena???
cini mi se da nije.
Quote:cazzo_FCRS_forever Wrote:a reklama jel nalepljena???Rekao bih da nije, bar ne na onom cisto belom. Inace, narandzasti je potpuno isti kao i novi dres Valensije, sto zapravo znaci da su nam dali novu garnituru.
cini mi se da nije.
Quote:Dzabe Pixi prica o nasem ugledu i renomeu, kad radimo kao neki amaterski klub. Ti dresovi su odvratni, jebem ih u usta ko ih je takve napravio. Vidi se kako nas cene kad nam uvale takve dresove, a Pixi misli da je narod lud pa usporedjuje ove dresove sa onim od Barselone.Ljudi iz uprave ne znaju ni koliko smo kupova osvojili, pa sta se i cudim za dresove :bes
Quote:Milutine smiri zivce.
dresovi kao dresovi i nisu tako losi.
Navjvazniji su rezultati na terenu. Kad se oni poprave u Evropi bice i boljih dresova.
Ne psuj i ne lupaj.
Quote:По мени су прве две гарнитуре скроз ок, само ми смета то што је код наранџастих дресова налепљен број, али ту гарнитуру ћемо ионако ретко кад носити ;pljuga
Quote:Ma ok su dresovi...
Jedino mi je zao sto druga garinutura nije sa crvenim detaljima. Dres bi bio mnogo dobar... Ovako plava je samo pokvarila opsti utisak. Prva garnitura kao da je radjena za Oly....
Kako god bilo posle 3-4 sezone igranja u istoj adidas opremi konacno smo promenili dresove.
Quote:Toliko smo puta prosli ovu temu oko tih narandzastih dresova na topiku "Novi dresovi" da mi je muka da se sad ponavljam,prepisujem ili kopiram tekstove sa tog topika.Jednostavno svi se slazemo u cinjenici da je ta naradzasta garnitura odvratna i djubretarska,i mislim da bi svaka nasa dalja rasprava oko toga dovelo do zakljucavanja i ovog topika jer bi kao i uvek ta rasprava trajala u nedogled i bez ikakvog smisla...Nedeljama smo raspredali price kako bi to trebalo da izgleda i ispalo je tacno ono najgore na sta smo slutili boga mi gotovo jednoglasno-sranje.Mislim da bi prica o dresovima trebala da prestane.