06-05-2006, 12:15 PM
Quote:kiki Wrote:Znam neke koji ce biti odusevljeni trecim dresom (jos da je ukombinovana i ljubicasta), pa jesmo li mi cigani ili nismoTo je i meni palo napamet... :bes.
Или да покушамо са розе на зелене звездице

Прва варијанта једина може да прође, мада ми се нешто не свиђају: нешто фали... Можда превише пруга, и чини ми се да дрес делује исувише ''затворено''; или обрнути распоред пруга, па да на место белих дођу црвене и обрнуто...
Друга варијанта може исувише да личи на дрес будуће репрезентације Србије, пошто се они у савезу двоуме између црвене (као традиционалне српске) и плаве (као по нас препознатљиве у свету) опције као главне, самим тим резервни би највероватније били бело-плави или бело-црвени...
Трећа варијанта је потпуно промашена тема... Какве везе има Црвена звезда и Србија са наранџастом бојом??? Нисмо ми холанђани, и немамо везе са њиховом побуном и покретом отпора у Другом светском рату против Хитлера када им је знак била наранџаста трака... Ово је јад...
И оне крагнице су ми као за пензосе...
По мени за почетак треба да буду традиционалне боје клуба, и самим тим и гарнитуре:
1. пругасто црвено-бели
2. бели (са црвеним елементима)
3. плави (са белим елементима)
:ruke