05-06-2006, 10:29 PM
Ексклузива!!! Надам се да ме извор није насанкао, али наводно се само чека Пиксијев потпис и Најки је следеће три сезоне фирма која облачи наше фудбалере!!! Прве сезоне нам нуде оно што већ имају у производњи а следеће две ми дизајнирамо дресеве... Биче три гарнитуре од којих ће трећа вероватно бити наранџаста (слично Валенсији) - искрено ми се допада та варијанта... Јесте мало ђубретарска али ми смо цигани
Шалу на страну, уговор је јако вредан, односно вредност робе коју ће нам испоручити је велика, чак ће и омладинске селекције носити Најки а не као до сада изношене дресове првог тима...
Очекују се прве фотке тог дреса почетком јуна, а надам се да ће посредством овог извора наш сајт и форум бити ексклузива!!! О том потом...

Шалу на страну, уговор је јако вредан, односно вредност робе коју ће нам испоручити је велика, чак ће и омладинске селекције носити Најки а не као до сада изношене дресове првог тима...
Очекују се прве фотке тог дреса почетком јуна, а надам се да ће посредством овог извора наш сајт и форум бити ексклузива!!! О том потом...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "