05-10-2006, 07:38 PM
Nije bilo lako,mada je to bila dobra utakmica,nazalost sa losim pocetkom i katastrofalnim sudjenjem.Izgleda da je Krcmarevic,partizanski gad,izdao devizu lomljenja kostiju nasim momcima.Tako se desilo to sto se desilo da OFK od 61 minuta povede sa 2-0,ali dobrim dijelom se mogu zahvaliti i Radjelovicu,koji je po mom misljenju kriv za drugi gol.Morao je brze izaci na ubacenu loptu i prije svega da se izdere na Bisevca koji bi se u tom slucaju sklonio.Mozda je Zenga racunao da bi se golman dobrom partijom u kupu mogao bolje prodati,ali imam utisak da je na golu bio standardni golman bilo bi sve rijeseno u 90 minuta.
Treba istaci i smijesno iskljucenje Milovanovica,dok se za daleko ostrije startove nad nasim fudbalerima nisu ni opomene davale,osim kad je onaj "plavac" krvnicki starovao na Bastino koljeno(srce mi stade),tad je i iskljucen.Nije nam cisti penal dosudjen,kada je Milovanovic zbog prigovora dobio prvi zuti...
Sreca da je doktor Zigic preuzeo stvar u svoje ruke i iz slobodnog udarca "prebacio " zivi zid ispod nogu i najavio preokret.Razigrao se Djokic,namjestio 2-2 Purovica u 73 minuti. Do kraja smo preko doktora Zigica i Djokica imali dvije kolosalne prilike za pobjedu,ali nije ih slusala lopta...
U produzetcima rutinski odradjen posao prvo doktora onda i Basta iz kontre za kup,duplu krunu!!!
Hvala doktore Zigicu,sretan ti put!!!Puno uspijeha u daljoj karijeri!!!
Treba istaci i smijesno iskljucenje Milovanovica,dok se za daleko ostrije startove nad nasim fudbalerima nisu ni opomene davale,osim kad je onaj "plavac" krvnicki starovao na Bastino koljeno(srce mi stade),tad je i iskljucen.Nije nam cisti penal dosudjen,kada je Milovanovic zbog prigovora dobio prvi zuti...
Sreca da je doktor Zigic preuzeo stvar u svoje ruke i iz slobodnog udarca "prebacio " zivi zid ispod nogu i najavio preokret.Razigrao se Djokic,namjestio 2-2 Purovica u 73 minuti. Do kraja smo preko doktora Zigica i Djokica imali dvije kolosalne prilike za pobjedu,ali nije ih slusala lopta...
U produzetcima rutinski odradjen posao prvo doktora onda i Basta iz kontre za kup,duplu krunu!!!
Hvala doktore Zigicu,sretan ti put!!!Puno uspijeha u daljoj karijeri!!!