05-09-2006, 10:58 PM
Ma da,sto se mene tice svako ko ima iole neke veze sa politikom odnosno se nekom od politickih stranaka(partija) ne treba da ulazi ni u jedan klub,pogotovo mi nije drago sto takvi dolaze u ZVEZDU.Stvarno je bilo dosta sa mesanjm sporta i politike,zbog devedesetih godina svi mi imamo tikove od tih kvazi navijaca odnosno ljubitelja kluba koji se lagano uvuku u nas upravni odbor nabi li ostvarivali svoje licne interese ili interese njihovih politickih stranaka.Kriju se iza kluba i iza cinjenice da oni vole klub,a koriste svaku priliku da se ovajde i izvuku korist.Ne zelim nikoga da stavljam u isti kos i bez dokaza da bilo koga optuzujem.Ali generalno gledano,stvarno mislim da je bilo dosta mesanja politicara u sport,i njihovo delovanje preko razno-raznih upravnih odbora...
Ali okrenimo se Kup tekmi koja se igra sutra.OFKovci su se bogami dobro napalili pred ovu tekmu i nece biti lako.Sa druge strane i nasi igraci kazu da imaju motivacije na pretek.Videcemo,Kup je nesto posebno,u takvom takmicenju ne odlucuje trenutna pozicija na tabeli,prosto nema favorita.Iskreno se nadam velikoj ozbiljnosti nasih igraca i jos jedan trofej ove sezone... ;pljuga
Ali okrenimo se Kup tekmi koja se igra sutra.OFKovci su se bogami dobro napalili pred ovu tekmu i nece biti lako.Sa druge strane i nasi igraci kazu da imaju motivacije na pretek.Videcemo,Kup je nesto posebno,u takvom takmicenju ne odlucuje trenutna pozicija na tabeli,prosto nema favorita.Iskreno se nadam velikoj ozbiljnosti nasih igraca i jos jedan trofej ove sezone... ;pljuga