04-29-2006, 07:40 PM
CRVENA ZVEZDA je danas pokazala da i sa kombinovanim timom ili cak se moze reci drugim timom jaca i bolja od mnogih ekipa iz nase lige.Tako je potvrdjena apsolutna dominacija ove sezone.Zenga je kao sto je i obecao danas na teren izveo jedan veliki broj igraca kojima i nije pruzao priliku ove sezone.Mislim da je vecina zadovoljila i opravdala cinjenicu igranja u nasem klubu.Utakmica i nije bila nesto preterano zanimljiva,ali za nase prilike i nas fudbal ipak jedna standardna tekma.Kosava je brijala po terenu za vreme cele tekme,tako da je i ona umnogome uticala na igru.ZVEZDA je bila ta koja je naravno diktirala tempo igre,mada je i Zemun najpre zbog gresaka nasih igraca usao u par izglednih sansi.Svaka cast Milanu Purovicu koji je ovim golovima itekako stavio do znanja Zengi,novinarima,pa i nama da treba ozbiljno racunati na njega.Dosta je naucio od Zigica,i to ce mu biti jako bitno iskustvo u narednom periodu.Opet su me bas obradovali Pixi Kovacevic koji je jurcao po celom terenu i vrlo uspesno zatvarao sve rupe,kao i Deki Milovanovic koji je izuzetno puno napredovao ove sezone,mnogo je sigurniji na lopti i prilikom pasa.Suzuki,nista posebno.Bisevac standardno dobar.I onda ono sto me je stvarno obeshrabrilo je bogami losa igra Miladinovica,koji jednostavno kao da nemoze da se vrati u onu reprezentativnu formu.Bas mi je zao decka,bio je perspektivan i stvarno sjajan,ali danas...Trajkovic je pokazao spretnost i brzinu,ali mislim da mu igra po boku ne lezi i da se on mnogo bolje snalazi kao polu-spic ili vezni.U svakom slucaju,jos jedna pobeda CRVENE ZVEZDE za nastavak SAMPIONSKOG slavlja.Ovo su za nas dani slave i treba ih slaviti,sledece kolo je vec u sredu protiv Vose i nadam se punom stadionu i jos boljoj igri ZVEZDE i jos boljom atmosferom na SEVERU...Bravo momcima za danasnju pobedu,pamet u glavu finale kupa se blizi,ali do tada ajmo da proslavimo tu titulu...
ampion