03-21-2006, 04:30 PM
Dobra igra danas u Gospodara Vucica,nova pobeda.Sjajno smo poceli utakmicu,brzo dali taj gol koji smo trazili i sve je teklo po planu.Kada je Dusan Djokic zakucao od precku-izgledalo je da ce zuti sa Vracara morati da krpe mreze...Ocekivao sam jos najmanje dva gola u njhovoj mrezi,cak sam potajno pomislio da bismo mogli tekmu da zavrsimo i sa "petardom".A onda iznenadjujuce opustanje svih igraca,a pogotovo odbrane koja je sebi smela da dozvoli da primi dva nikad gluplja gola.Prvi-ja ne znam sta su se oni istripovali,dal su hteli da naprave naku ofsajd zamku ili sta to samo oni znaju.Covek je izasao sam ispred Stojketa i ko na treningu dao gol.A tek taj drugi gol koji smo primili je itekako ozbiljna greska jednog iskusnog defanzivca Dudica.Jako losa komunikacija i sporazumevanje golmana sa halfovima-kobna greska.Ovakve stvari nikako ne smeju da se ponove-NIKAD VISE.A onda nam je Obilic prakticno napravio uslugu i svoju neopravdano grubu i nasilnicku igru platio jednim direktnim crvenim kartonom i penalom koji se kasnije ispostavilo zlata vrednim.Ostalo je do kraja tih 2-3,ovoga puta dovoljni da se uzmu nova tri boda.U nasoj igri niko se posebno nije istakao osim dvostrukog strelca Djokica.Mogao sam jedino da primetim pomak u igri ulaskom Dejana Milovanovica koji se uvek bori i trudi,mislim da je itekako napredovao.Iz ovoga treba izvuci pouke,i jos vise podici formu jer derbi se blizi... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...