03-19-2006, 07:42 PM
U utorak igramo protiv Obilica na Vracaru.Igraci su imali produzeni vikend i umesto da ove nedelje imaju subota-prvenstvena(Obilic),sreda-kup(Radnicki Nis) oni su se bogami dobro odmorili i nadam se spremili za nastavak.Sta reci o Obilicu,ekipa koja ce gotovo sigurno ispasti u drugu ligu,toj ekipi nema spasa ove sezone.Nalaze se na 15-tom mestu na tabeli sa samo 11 bodova.Dakle gotovo sam siguran da cemo ovu ekipu da pregazimo.Ionako u poslednje vreme mnogo bolje igramo na strani...Ali nikad ne reci nikad,i ovakav Obilic ce pokusati svim silama da se suprotstave najboljoj ekipi u drzavi,jer boze moj svi zele da se dokazu pred najjacima.
Ocekujem od Zenge da ne mulja mnogo i da ne kobminuje preterano,vec da izvede najjaci sastav i pokida protivnika.Takodje vec duze vreme ocekujem da Zenga pronadje pravi tim,tim koji ce iz utakmice u utakmicu igrati zajedno,ovo stalno tumbanje postave bi moglo da nam se osveti.Vec nam se polako osvecuje neefikasnoscu,to je moje misljenje... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Ocekujem od Zenge da ne mulja mnogo i da ne kobminuje preterano,vec da izvede najjaci sastav i pokida protivnika.Takodje vec duze vreme ocekujem da Zenga pronadje pravi tim,tim koji ce iz utakmice u utakmicu igrati zajedno,ovo stalno tumbanje postave bi moglo da nam se osveti.Vec nam se polako osvecuje neefikasnoscu,to je moje misljenje... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...