03-12-2006, 08:36 PM
Dobra igra,jako malo gresaka sto se odbrane tice ali ne kazem da ih nije bilo.Srednji red,po meni je upravo on izneo tekmu protiv Rada.Milovanovic,Jankovic,Milijas su odigrali besprekorno.Iznenadilo me je onako lose izdanje Gagija Mladenovica,koji je pokazao da hoce i videlo se da se trudi.Ali ipak,onoliko netacnih pasova,onoliko neupotrebljivih pasova i stvarno mnogo puta izgubljena lopta stvarno ne lici na njega,stvarno sam neprijatno iznenadjen.Sto se napada tice opet je Ziga popio toliko batina da to nije normalno i opet ga je cuvala cela odbrana(kad god primi loptu najmanje su dvojica oko njega,kad god je centarsut za njega se zakace takodje najmanje dva igraca),u zadnje vreme upravo zbog toga bas i ne blista,ali njegov udeo u svakoj tekmi je ogroman.Evo ga opet Purovic,nisam bas ljubitelj igre koju on igra,ali mislim da je iskoristio sansu,odigrao je vrlo pristojno.Poceli smo da se hvalisemo kako ne primamo golove,ali niko ne spominje i cinjenicu da ih vrlo tesko dajemo.Postali smo neefikasni,pogotovo kod kuce,to bi trbalo da se pod hitno popravi.Mislim da hoce pogotovo povratkom Dusana Djokica.Na kraju,prava prvenstvena tekma,mnogo sansi,dve precke i jedan gol,sasvim dovoljan da sa osmehom od uva do uva napustim stadion.Idemo dalje...ZVEZDO ZGAZI IH SVE
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...