03-06-2006, 03:43 PM
Igra u dvoru bila je tacno toliko da se pobedi moooogo slabiji protivnik i nista vise.Izgleda da je to nekakav sugavi trend u svetskom i evropskom fudbalu.Pogledajte samo Juve i kako Kapelo pristupa utakmicama,da ne govorim o Celsiju i Murinjovoj taktici.Jebi ga mozda i mi mnogo hocemo,slazem se da je to sto rade pomenuti prava destrukcija fudbala,ali to su suvi rezultati bez mnogo raskalasne i lepe za oko igre.Mi tim rezultatima hteli to ili ne moramo da skinemo kapu.Iskren da budem ne bih hteo da nasa ZVEZDA igra tako,ali ako to pokazuje rezultate i na nasim prostorima gde retko koji klub zna i igra neki fudbal prolazi onda ok.Moramo da se pomirimo s tim da vise nema jedne zvezde u timu,da sve lopte idu preko njega i da on mami uzdahe publike,ljudi toga vise nema.Sada svi igraju,svaki igrac zna svoj zadatak i nema mnogo slobode u igri,takav je izgleda ovaj moderan fudbal.Jedini klub na svetu koji igra pravi fudbal je Barsa i svojevremeno Arsenal.Verujte ja bih najvise voleo da ZVEZDA igra tako,ali problem je u igracima koji nemaju dovoljno jakih evropskih tekmi gde bi mogli da iskazu svoj talenat i sposobnost.Kako npr.Jankovic moze da bude nas Ronaldinjo kad mu s druge strane stoji protivnicki igrac koji nema pojma o fudbalu i koji je klasicni drvoseca postavljen da krlja.Onada taj nas igrac koji je mozda i imao potencijal da bude vrh tehnicar ustukne i pocne da igra suvoparnan fudbal skoro bez driblinga vec suva predaja lopte,tranje eventualno neki pas ili sut.Za to jekriva i ova nasa iga,i ocajni tereni.Ostaje da se nadamo da bolja vremena dolaze i da ne ocajavamo mnogo,jer danas su na ceni rezultati i dok ih ima treba ih slaviti i u zube im ne gledati...
Eto za utehu ta disciplina i suvoparnost u igri nam je donela to da je Stojke vec du period ne savladan i da dobijamo stvarno cvrstu i sigurnu odbranu ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
Eto za utehu ta disciplina i suvoparnost u igri nam je donela to da je Stojke vec du period ne savladan i da dobijamo stvarno cvrstu i sigurnu odbranu ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...