02-22-2006, 04:41 PM
Stvarno sam prezadovoljan ovom pobedom,jer je osvojena na teskom gostovanju na Vozdovcu.Koliko god to delovalo smesno ali ipak su oni treceplasirana ekipa,pa jos su igrali prvi put kuci pa jos protiv nas...Nije to bas izgledalo naivno,ali iako sam na stadion usao tek malo kasnije i nisam video Djokicev gol ipak mi je sve bilo jasno kad sam video semafor.Mislim da nismo igrali bog zna sta ali vrlo dovoljno i disciplinovano da stignemo do 3 boda.
Ovim je ekipa dokazala da su one rezultatski lose utakmice sa Kipra ipak iza nas i da cemo ako bog da da u narednim utakmicama jos podizemo formu.Nije mi bas bila jasna Zengina odluka da u nedostaku Kovacevica,Mudrinic igra zadnjeg-veznog ali ajde...
Mnogo vise ocekujem od Milijasa i voleo bih da ga gledam kao kreatora igre jer je u tome najbolji,mislim da se na levoj strani nije bas najbolje snasao.Od Suzukija u principu nismo videli nista,ali i sta bi mogli da vidimo zadnjih 10ak minuta.Tako da mislim da bi na nekoj slabijoj utakmici mogao da dobije sansu i pokaze sta zna...
ZVEZDO ZGAZI IH SVE... ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
Ovim je ekipa dokazala da su one rezultatski lose utakmice sa Kipra ipak iza nas i da cemo ako bog da da u narednim utakmicama jos podizemo formu.Nije mi bas bila jasna Zengina odluka da u nedostaku Kovacevica,Mudrinic igra zadnjeg-veznog ali ajde...
Mnogo vise ocekujem od Milijasa i voleo bih da ga gledam kao kreatora igre jer je u tome najbolji,mislim da se na levoj strani nije bas najbolje snasao.Od Suzukija u principu nismo videli nista,ali i sta bi mogli da vidimo zadnjih 10ak minuta.Tako da mislim da bi na nekoj slabijoj utakmici mogao da dobije sansu i pokaze sta zna...
ZVEZDO ZGAZI IH SVE... ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...