02-28-2006, 07:58 PM
Totalno se slazem sa Maj 25,brate dobro si rekao napad nam je dosta spor sa Zigicem i Purovicem,njih dvojica su isti tip igraca i bez obzira sto su dokazali da mogu da funkcionisu mislim da ipak jedna prava ekipa kao sto je nasa ZVEZDA treba da ima jednog teskog centarfora(Zigic ili Purovic) a da uz njega igra jedan okretan brz igrac upravo tipa Pantelic i mislim da takav moze ovog proleca da bude Djokic ili Suzuki...Mislim da bi smo bili mnogo efikasniji,nemam pojma koji je kurac Zigicu,izgleda da je u maloj krizi ili je problem sto ga od pocetka biju svi protiv koga igramo i sto protivnicki treneri prave tatkiku takvu da ga dobro pokrivaju.U svakom slucaju mislim da je to prolazno samo dok se on ne navikne.A do tada igraci iz drugog plana (Bosko Jankovic i ostali) neka to koriste i neka pune protivnika.Znam da su u modernom fudbalu na prvom mestu rezultati,ali ipak mislim da tim kakav imamo mora da igra mnogo bolje.Nadam se kao sto je uvek bilo da kada dodje lepse vreme ZVEZDA krene da igra leprsavije i bolje(CUVENA IZREKA "ZVEZDINO PROLECE").A te price sto ovi necu ni ime da im spomenem jer nisu vredni pomena kao nesto prete,samo cu se slatko nasmejati,da znate pomalo mi ih je i zao HEHEHE ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...