04-12-2006, 05:08 PM
Po osmi put za redom CRVENA ZVEZDA se plasirala u finale nacionalnog kupa.I to nikad ubedljivije i sigurnije.Izgleda da sam ja,a cini mi se i vecina vas ovde dosta precenio Radnicki.Ipak su njihove mogucnosti jako minimalne.Stvarno sam ocekivao mnogo zesci otpor,mnogo bezobrazniju i agresivniju igru protivnika.Mislio sam da ce da se napale,i da ce mozda uspeti da bar u jednom delu preuzmu inicijativu i krenu malo napred.Umesto toga videli smo mrtvog drugoligasa koji ne ume da sastavi dva pasa kako treba,izuzetno mi je zao zbog ovog naseg ocajnog fudbala sto nam se prakticno ugasio jedan veliki fudbalski centar.Igra Radnickog ravna igri u skolskom dvoristu,rezultat sve govori.
ZVEZDA je u ovaj mec usla oprezno i ozbiljno,Zenga je kao sto sam i ocekivao dao sansu vecini igraca koji u toku sezone nisu bas dobijali sansu.Uz potporu onih najboljih u ovom timu to se ispostavilo kao fenomenalna kombinacija.Zenga je prakticno osvezio tim i to bas onako kako je trebalo.Bas mi je drago sto je Suzuki postigao dva gola i sto je probio taj led i stekao samopouzdanje koje mu je do sada itekako nedostajalo.Takodje mi se svidja povratak Purovica u najboljem svetlu.Stvarno,kada jedan tim pobedi rezultatom 5-0,tesko je pronaci bilo kakvu manu,zato je i netreba traziti...Velika pobeda,veliki korak ka peharu Kup-a za koji ce se ZVEZDA borita 10.maja na JNA... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
ZVEZDA je u ovaj mec usla oprezno i ozbiljno,Zenga je kao sto sam i ocekivao dao sansu vecini igraca koji u toku sezone nisu bas dobijali sansu.Uz potporu onih najboljih u ovom timu to se ispostavilo kao fenomenalna kombinacija.Zenga je prakticno osvezio tim i to bas onako kako je trebalo.Bas mi je drago sto je Suzuki postigao dva gola i sto je probio taj led i stekao samopouzdanje koje mu je do sada itekako nedostajalo.Takodje mi se svidja povratak Purovica u najboljem svetlu.Stvarno,kada jedan tim pobedi rezultatom 5-0,tesko je pronaci bilo kakvu manu,zato je i netreba traziti...Velika pobeda,veliki korak ka peharu Kup-a za koji ce se ZVEZDA borita 10.maja na JNA... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...