11-14-2003, 01:50 AM
Ja fakat ne znam zasto je pitanje provokacija, nije mi to bila namjera nego fakat cudno, pogotovo avanti pozdrav, cak je i jedna djevojka rekla da ne voli to. ako pratite malo sire navijacku scenu, isti pozdrav koriste irriducibili navijaci lazia, a znamo da su oni fasticki nastrojeni...Nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, nego ciste me zanimalo, a ti iz ss, mozes da navijas za koga hoces, to je tvoja stvar, isto kao i moja za koga ja navijam.Samo jedna ispravka, sam si rekao da je zvezda srpski klub a mi muslimanski, mi nismo muslimanski nego bosanski klub
.I govoris ne moramo da se volimo al mozemo da se postujemo a onda psujes
.
Isti topik jeste bio na delije.net, al tamo imam ban, zbog druge stvari, posto ocigledno nijedan topik tamo ne moze proci bez politike i psovanja svega odreda onome ko nije delija...Pitanja cisto navijacki postavljena, i mislim da nisam nikoga uvrijedio...ako jesam sorry..
Pozdrav...

Isti topik jeste bio na delije.net, al tamo imam ban, zbog druge stvari, posto ocigledno nijedan topik tamo ne moze proci bez politike i psovanja svega odreda onome ko nije delija...Pitanja cisto navijacki postavljena, i mislim da nisam nikoga uvrijedio...ako jesam sorry..
Pozdrav...