06-24-2005, 06:19 PM
Quote:Ja samo znam da ako Piksi dodje a sever bude cutao, ja cu utakmice pratiti preko teletexta jer sam mu ja do pre mesec dana zvizdao, zenu mu nazivao kurvom, pevao mu da je ubio Bulata i da nije Zvezdina zvezda. Ako neshto na svetu mrzim to je licemerje, tako da meni savest ne bi bila chista ako bih odlazio na utakmice dok je on predsednik a juche dok je bio u FSSCG-u sam mu jebao sve po spisku. Ceo sever je tada pevao "Ti nisi Zvezdina Zvezda", "Zena ti je kurva Dragane" "Ubio si Piksi Bulata" i ako sad kada on dodje svi iskuliraju onda je to strashno... Nije ovo shto govorim nikakvo kurchenje ili bilo shta tako, ja se nadam da cemo ga isprozivati kad dodje i da cu ici na sve tekme kao i uvek, ali ja jednostavno imam svoje mishljenje i nisam samo deo mase koji ce da radi shta mu se kaze. Najgore uvrede sam izneo na njegov rachun i sveg srca sam pevao pesme koje su vodje vodile i sada bi se osecao kao govno kada bi isti taj Piksi DOSHAO U ZVEZDU a ja cutao i bodrio klub "chekajuci rezultate".Ako pretpostavimo da ce stvarno da uradi to sto kaze, i ako realno sagledamo stvari i uvidimo da je najbolje resenje za ZVEZDU, treba li ga onda oterati samo zato sto se ne svidja delu navijaca zbog necega sto je radio na DRUGOJ FUNKCIJI? :zbunjen
Po meni je ipak najvaznija Zvezda...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"