12-07-2004, 01:52 PM
Posto je na zakljucanom topiku "Uprava", skoro uvijek kada se potegne pitanje uprave (sto je naravno i bila tema), bilo protivudaraca na temu zasto se ne prica o navijanju, evo da postavim jedno navijacko pitanje sa kojim komentarom na to.
Pitanje je slijedece: "Zasto je prosle fudbalske sezone na Marakani, na skoro svakoj utakmici, bilo mnogo vise navijaca, simpatizera i indijanaca nego li ove sezone?"
Cinjenica je da ih je nesto prosle sezone privlacilo a da toga istoga nema ove.
Eto, ima barjaka, konstantnijeg navijanja, ali posjecenosti nema.
Jedno od mjerila uspjesnosti i popularnosti klubova na ovim prostorima je i posjeta. Zvezda je to u bivsoj drzavi imala. Gledaoci su dolazili sa raznih strana da bi gledali na Mari Sarajeva, Zelju, Olimpiju itd.
Prosle godine gledaoci su poceli ponovno da dolaze, medjutim, posjecenost je naglo pala.
Sta je po vama uzrok?
Nisam postavio poll opciju jer mislim da su neke stvari toliko povezane da se ne bi moglo glasati za samo jednu opciju.
Moje misljenje:
1.Bolji trener nego ove sezone
2.Koliko-toliko bolja igra
3.Pametniji potezi uprave (sve do pred sam kraj sezone)
4.Imam osjecaj da je Sever prosle sezone bio jedinstveniji nego ove sto je ljude i privlacilo da ga ispune u vecem broju
poz
Dacha
Pitanje je slijedece: "Zasto je prosle fudbalske sezone na Marakani, na skoro svakoj utakmici, bilo mnogo vise navijaca, simpatizera i indijanaca nego li ove sezone?"
Cinjenica je da ih je nesto prosle sezone privlacilo a da toga istoga nema ove.
Eto, ima barjaka, konstantnijeg navijanja, ali posjecenosti nema.
Jedno od mjerila uspjesnosti i popularnosti klubova na ovim prostorima je i posjeta. Zvezda je to u bivsoj drzavi imala. Gledaoci su dolazili sa raznih strana da bi gledali na Mari Sarajeva, Zelju, Olimpiju itd.
Prosle godine gledaoci su poceli ponovno da dolaze, medjutim, posjecenost je naglo pala.
Sta je po vama uzrok?
Nisam postavio poll opciju jer mislim da su neke stvari toliko povezane da se ne bi moglo glasati za samo jednu opciju.
Moje misljenje:
1.Bolji trener nego ove sezone
2.Koliko-toliko bolja igra
3.Pametniji potezi uprave (sve do pred sam kraj sezone)
4.Imam osjecaj da je Sever prosle sezone bio jedinstveniji nego ove sto je ljude i privlacilo da ga ispune u vecem broju
poz
Dacha