05-20-2004, 02:48 PM
Ja se slabo secam sta se dogadjalo nakon onog gola Augentalera, i varke ramenom Darka Panceva znam da sam se brzxo nasao na terenu totalno opijen,...i dan danas u dzepu zelene fajerke imam tu travu, sad zutu i vec pretvorenu u prah... znam da sam pravo sa stadiona dosao u gimnaziju na jutarnju nastavu, i da sam odspavao nesto malo kod nekog ortaka pre casova... bio sam zelen od valjanja po travi Marakane...
U drugom poluvremenu se slabo navijalo, kad su Svabe dale gol jako jako slabo, vodje su pokusavale sa nekim dugim melodicnim pesmama i onim tanananana zvezda :ruke (Evrovizija) sto me uzasno iritiralo. Trebalo je ishamarati ljude nekim skandiranjima, pa onda...
Na 2:1 za Bavarce mislio sam da je gotovo - u nastavku nema sanse da ih dobijemo, onda ta cuvena lopta, da li je to bio Bender ili Volfgan ili tako neki pas, a lopta skakuce pravo u gol, lopta udara u stativu i odbija se, umesto na (mislim) Efenberga, ka istoku...
Onda poslednji napad Zvezde, evo sad sam se najezio...
Posle je Efenberg imao sansu da da gol, mislim da je glupachom sutirao preko gola...
Posle su nas neke TV stanice intervjuisale, a ja podrigivao (po obicaju).
Inace FU taj tvoj ortak glumac nije nista naspram mog pevaca.
U drugom poluvremenu se slabo navijalo, kad su Svabe dale gol jako jako slabo, vodje su pokusavale sa nekim dugim melodicnim pesmama i onim tanananana zvezda :ruke (Evrovizija) sto me uzasno iritiralo. Trebalo je ishamarati ljude nekim skandiranjima, pa onda...
Na 2:1 za Bavarce mislio sam da je gotovo - u nastavku nema sanse da ih dobijemo, onda ta cuvena lopta, da li je to bio Bender ili Volfgan ili tako neki pas, a lopta skakuce pravo u gol, lopta udara u stativu i odbija se, umesto na (mislim) Efenberga, ka istoku...
Onda poslednji napad Zvezde, evo sad sam se najezio...
Posle je Efenberg imao sansu da da gol, mislim da je glupachom sutirao preko gola...
Posle su nas neke TV stanice intervjuisale, a ja podrigivao (po obicaju).
Inace FU taj tvoj ortak glumac nije nista naspram mog pevaca.