03-05-2005, 01:21 AM
Quote:Odlican topic!
Novosadjanin je pitao za grupu Gilipteri. Poznajem lika i svi smo ga zvali Gilipter, pricao je da je bio u toj grupi, transparent je bio kod njega valjda. To je bilo pre godinu ipo posle onog derbija 3:0, on se sibao sa Headhuntersima pa kad smo slavili pobedu on je naisao. Kasnije sam se zgotivio sa njim pa je meni i burazeru ispricao mnostvo zanimljivih anegdota.
Taj transparent je bio u Kijevu, na Nou Kampu, mada nisam siguran da li su ga uneli jer su cuvari mislili da je nesto mnogo zajebano 4S.
On nikad nije bio na ino gostovanju jer je vecito bio na uslovnoj. Bio je na Maksimiru sa 12 godina, ta njegova ekipa je isla svuda i pratila sve sportove. Pricao mi je za bakljade sa hokeja, mislim i za to gostovanje na odbojku u Novi sad, kako je uhapsen na tuci sa slaninarima na zenskoj kosarci ispred pionira. Da li vredi ista vise reci, onda kome je nosio utoku kada su nam grobari maknuli zastave, pa o nekom gostovanju za podgoricu kada panduri nisu dali nasima da ulaze u voz posle ponoci, pa oni dodju na neki u pola 5, zatvore se, a kerovi mobilisani za tu priliku ih gadjali kamenjem. Iako sam bio krajnje skeptican bilo mi je zanimljivo da cirkam ;pivo sa likom i pricam o onome sto me najvishe zanima![]()
E sad bilo ih je oko 15ak, bili su sa Umke, neki lik iz Male Mostanice i iz Beograda.
Zadnji put sam ga video posle Zenita u nekoj kafani gde smo ja i moja ekipica doziveli najgore trovanje alkoholom i drugim opijatima u zivotu bez konkurencije. Jebiga malo sneg, pospanost, 60 godina Zvezde kanda sam pomalo sentimentalan, ali gilipter je ovaj moj cim savrseno zasluzio namigivanje
sta bre ti ovde naprica, ako sam te ja po reda razumeo bice dobro, kakva utoka, ko kome nosio ?
nista t ene kontam ?
napisi bre normalne recenice ...
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.