10-03-2006, 10:58 PM
Dobro, ali sta to znaci?! Nama neko napravi stadion od 500 000 000 E , a ON je dobar za taj poslovno/stambeni prostor? Pitam onako kao laik, kako je moguce da sve to toliko vredi? Jer ako vredi, sto se to ranije nije uradilo! Meni se cini da je to slican "projekat u pokusaju" kao i ono sa zvezdinom TV !?! Pa da li ste svesni kako bi to EXTRA bilo i za Zvezdu, i za nas navijace! I sto se tice promocije kluba,grada,drzave, a ako nizbogceg drugog onda zbog onoliko srba rasutih po svetu, od kojih velika vecina nosi Zvezdu u srcu. Pa televizije Mancestera, Milana, Celzija... su jedne od naj gledanijih u Evropi! Ali ocigledno je da u klubu ne vode dovoljno racuna o marketingu(moje misljenje). Globalno gledano, tu je danas najveci izvor finansiranja jednog uspesnog fudbalskog kluba. I dok je tu bio Avramovic, nista se krupno nije desavalo na tom polju, a moglo je! Bez obzira na stanje u zemlji,politicku situaciju itd. Isto tako ni sad. Non-stop se prica o nekim dugovima (sr***- granja)... Pa pogledajte Premier league, koliko ima klubova koji su duzni preko 50 000 000 E (pocevsi od Vest Ham-a pa nadalje) pa dobro funkcionisu i ulazu u klub i tim, a ne prodaju!
Ali poceo sam da skacem sa teme na temu! I zato cu ovde da se zaustavim. Zelim da cujem i tudje misljenje!
Ali poceo sam da skacem sa teme na temu! I zato cu ovde da se zaustavim. Zelim da cujem i tudje misljenje!
appo di tutti cappi