12-03-2004, 08:56 AM
Quote:'po delima njihovim cete ih poznati', kako u klubu, tako i na tribini, forumu ...
Samo uzivaj Daco, bitni su oni kojima je Istina najmilija po svaku cenu, a ne ostrasceni idolopoklonici koji ne vide dalje od sopstvenog nosa/dupeta.
Sramota!
.to Boka
Cisto malo i ti da vidis kako izgleda kada trpis _takva_ vredjanja..
Kako radim u centru grada, juce sam imao prilike, jureci sa sastanka na sastanak da vidim groblje iz provanse kako se seta gradom i sprema za odlazak na utakmicu. Nekako me je secanje vratilo na one dane kada smo im pevali: Tuzno je biti navijac partizana, kad' sredom sedi kraj malog ekrana... Otprilike, to je nekako bio moj hit juce dok sam ih zgrcenog lica gledao kako se sire po gradu. Docekali smo i to da se neke stvari preokrenu, da ono sto smo mi nekada bili, da su oni to danas. Uopste me ne zanima da na prizemnom nivou vodim raspravu koja je ekvivalentna valjanju u blatu, za promenu od Milka cokolade, treba se pogledati u ogledalo i videti gde se nalazimo.
Strane i strane su ispisane o tome ko je kriv i zasto. Ali ipak vredi primetiti da su talibani prvi tim koji je usao u CL i koji je prezimeo. Za sve oni koji misle da je to slucajno, pogledajte njihov tim. Imaju 5 veterana, starijih igraca kakve mi nemamo u timu: Ilic, Ciric, Nadj, Mirkovic, Kralj. Isto tako imaju 2 crnca, kakvi god da su, jedan od njih je Laziu dao dva gola u zadnjih 10 dana... U takvom timu ima mesta za 4 mlada igraca koji ce postepeno da stasaju.. To je na neki nacin i recept kako treba raditi. Ukrajina i Rusija ne bacaju u vatru mlade igrace vec na siromasnijim trzistima, kao sto je nase, kupuju proverene igrace poput Vidica...
Upravo u svom inboxu primam pod*ebavanja svojih grobarskih prijatelja koje sam svojevremeno odvaljivao od zaje*ancije.
Rokovi su izlisni. Moze rok biti do marta, sada je sve nevazno.. Potrebne su korenite promene. Kao u onoj pripoveTci od Domanovica, gde par zaludjenika sledi vodju za koga ne vidi da je slep... tako meni izgleda Zvezda danas.
Idolopoklonici koji znate sta je to pravi navijac, koji imate merac za to, stavite prst na celo i zamislite se na temu: Gde se nalazimo i kako odavde da se izvadimo?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!