09-22-2004, 03:25 AM
Quote:Ja ne znam sta ste vi novinari culi svojim usima ali znam sta su moje (i ne samo moje) oci procitale u novinama a taj faktor igra mnogo vecu ulogu u citavoj prici. Muslin je naveo da ima problema sa nekim ljudima iz kluba ali nije hteo (?) da imenuje te ljude. Na taj nacin se pravi konfuzija, nezadovoljstvo a od licnog problema, opsti problem. Slicne stvari radi i Zika Andjelkovic i on je rekao da dok "neki ljudi" ne odu iz tog kluba, on nece ici tamo? Zasto shmekeri (nekada sam i mislila da to jesu, sada vise ne!) ne imenuju doslovce sve te ljude i objasne kakve konkretno probleme imaju sa njima (pa da "problem" resimo) a ne da prave nepodnosljivu atmosferu u klubu a ovamo se na sva usta kunu da su obojica "veliki Zvezdasi".
Veci su od Dzaje, veci su od Sekija, ma najveci su. Muslin sebi daje za pravo da nas sve podjebava sada kada nam je najteze a Zile je umeo da ode i korak dalje pa da i tribinu Severnu podeli na dva dela : Na one "koji Zvezdi misle dobro" (to su oni koji su podrzali Zmaga u vreme kada se vodila medijska kampanja protiv njega) i na one koji "Ne misle dobro Zvezdi" (to su oni koji nikada nisu podrzavali ni JL ni Zmaga a takvih je ohoho!).
E, pa izvini ja Zvezdu bez njenih legendi ne mogu da zamislim i necu! A takodje ni Sever ne mogu da zamislim niti bez onih koji gutaju sve i uvek su tu, niti bez onih koji su sito i reseto odavno prosli i ne moraju NIKOME da dokazuju koliko su veliki.
Prst na celo i neka se umisljeni imperatori zapitaju koga ce i sta sve zrtvovati da bi ostvarili svoje ciljeve. Za pocetak ako zele sebe da zovu Zvezdasima neka nauce da budu lojalni i iskreni. Neka svakome u oci pogledaju i u lice kazu sta imaju a ne da se kao misevi javljaju iz kojekakvih jazbina i pljuju, pa lizu po jebenim NOVINAMA. Nema Zvezdi spasa dok je opsta atmosfera takva. Sever je uvek bio i bice izvor pozitivne energije i nadam se da ce uskoro ta pozitivna energija i ljubav sa tribine preseliti i na nase navijacke forume i vratiti im "staru slavu"!![]()
NE POSUSTAJTE, SVE DO POBEDE!
Simpaticno stivo, samo bojim se da je drugarica omasila 50-tak godina i vreme samoupravnog socijalizma. To je bilo vreme nadahnutih govora, kada se ovakav duh cenio i kada je u najtezim trenutCima narodne obnove, ratom porusene zemlje... bla, bla, bla...
U svakom slucaju, recnik je tu. Da pojacamo sa par uvreda i jos socnijih psovki i bog da te vidi. Ne gine ti mesto direktora ili sefa marketinga..

Salu na stranu, svi vi kojima suza iz oka nije krenula, niste pravi navijaci, da znate!

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!