09-21-2004, 03:15 PM
Quote:Ja verujem da je Muslin ambiciozan covek. Isto tako verujem da je Dzaja u svemu ispostovao Muslina oko onoga oko cega su se dogovorili. Muslin je prvi izasao u javnost sa pljuvanjem kluba. A covek koji voli Zvezdu, to NE RADI. To nije imidz Crvene zvezde, to je nekulturno, to je izdaja!
Ako je vec odlucio da izadje u javnost PRE ODLASKA iz Zvezde i objasni nam zasto odlazi, zasto nije objasnio, zasto nije rekao otvoreno sve sta ima, nego nas je zavlacio mesec dana, cutao, jeo govna i na kraju otisao sa nedovrsenom pricom i sada kao picka koristi trenutak u zao cas da likuje nad Zvezdinim porazom. Mnogo mu je jaka ta LJUBAV.
lucky, zvezdice, moram da te ispravim. muslin JESTE pricao o razlozima odlaska iz zvezde. lepo je rekao da mu je dosta domacih titula i da ako se nesto zeli psotici u Evropi, onda je neophodno sacuvati tim, dovesti sponzore ili na drugi nacin namaknuti pare. a rekao je i da u zvezdi ne razmisljaju na taj nacin i da ce zbog toga i otici. ovo sam cuo svojim usima.
a cutao je jer cekao da vidi reakciju uprave, koja je kako smo posle videli nastavila da se ponasa po starom.
isti taj muslin nije mogao da se otarasi dusana savica, koji je jednostavno morao da ostanbe u zvezdi, a da mesecima nije nista radio, a jos i dobijao pare za to.
ne zelim da budem muslinov advokta, imao sam dosta zamerki dok je radio u zvezdi, ali jebiga dve duple krune i titula nisu malo.
pozdrav