09-21-2004, 08:49 AM
Quote:Ja verujem da je Muslin ambiciozan covek. Isto tako verujem da je Dzaja u svemu ispostovao Muslina oko onoga oko cega su se dogovorili. Muslin je prvi izasao u javnost sa pljuvanjem kluba. A covek koji voli Zvezdu, to NE RADI. To nije imidz Crvene zvezde, to je nekulturno, to je izdaja!
Ako je vec odlucio da izadje u javnost PRE ODLASKA iz Zvezde i objasni nam zasto odlazi, zasto nije objasnio, zasto nije rekao otvoreno sve sta ima, nego nas je zavlacio mesec dana, cutao, jeo govna i na kraju otisao sa nedovrsenom pricom i sada kao picka koristi trenutak u zao cas da likuje nad Zvezdinim porazom. Mnogo mu je jaka ta LJUBAV. Ako je zavrsio sa pricom onda kada je Zvezdi najvise bio potreban, sto se sada opet vraca na tu pricu, ko da ce to sada nesto pomoci Zvezdi?
Jos nesto ako Zvezda zbog svoje buducnosti, mora da se odrekne istorije, tradicije i legendi jebes ti i to. I matori Sekularac je puko posle Muslinovog odlaska i u ljutini svasta rekao za njega. Slazem se ja da treba mlada krv, ali ako ti matorci ispostuju tebe, pa ispostuj i ti njih.
Zvezda je uvek bila velika porodica i nikada sve zasluge nisu isle samo jednom coveku. Muslin ocigledno nije "porodicni" tip coveka. Jako me nervira to slihtanje navijacima, mnogi su tako govorili, pa znamo kako je bilo posle...
Sve to stoji ali ovakav Dzajin odgovor je dno dna...i sto je najzalosnije sad kad nam je potreban mir u kuci sav prljav ves dospeva na naslovne strane a to nista dobro nece doneti,tj. samo podele na Dzajicevce i Muslinovce!
Jebiga,takvi smo mi Srbi podele su nam dusevna hrana....
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA