09-20-2004, 04:53 PM
Quote:Gaga, kao sto je vec primetio/la Maslacak, ja o dogadjajima unutar Severa insam obavesten. Niti me to zanima. Niti se ja indentifikujem sa imenima "Delija" i "Cigani"; ja pripadam onoj veikoj armiji Zvezdinih navijaca koji sebe nazivaju Zvezdasi i koje zanima da gledaju FK Zvezdu radi zabave i dobrog fudbala. Izmedju Severa i Zapada (ili Istoka) ja cu uvek izabrati ovaj drugi jer se odande ima bolji uvid u utakmicu: vide se oba gola, a to je meni veoma bitno kada idem da gledam utakmicu. Vreme kada sam ja odlazio na Sever i mahao zastavom je odavno proslo i deo je mog detinstva i decastva.
Ako se pitas zasto ja danas potezem pitanje Severa kad na njega ne odlazim i kada me ne zanima, odgovor je sledeci. Danasnji Sever postavlja sebe kao neku navijacku avangardu koja diktira trend i nacin kako treba da se navija za Zvezdu. Ja to razumem u kontekstu kako je P.P. Gosnje predstavio - novi urbani trend - mada ja sa tim trendom imam vrlo malo zajednickog i ne dopada mi se.
Blago teta Mili,opanak na noge,sajkacu na glavu,uradi zatvorsku tetovazu,i kada dobro zaslinis ,ti sline o rukav obrisi,jer su urbanost i avangarda daleko od tebe!
Da me zanima ko si,pomislila bih da namerno potenciras na reci avangarda,jer znas koliko mi ekipa "Avangarda" znaci...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]