09-19-2004, 10:41 PM
Quote:Da, najavljeni su ultimatumi i pretnje upravi, ali kada se vrati ekipa iz Rusije... sto mozemo vec ocekivati na tekmi sa ofk-om na karaburmi u sredu... Ovo danas je bilo samo upozorenje...
Samo ne znam da li ce sa ultimatumom da se nastavi iako zvezda krene sa pobedama ili sve dok se kompletna uprava ne pokupi, posto iako tim igra dobro kradja u vrhu uprave se nastavlja...
p.s.bas dosta ljudi je bilo sa DC salovima... :ruke
Iskreno, meni je sve ono danas sto sam video bilo malo mlako i raspravljao sam se sa ortakom iz BBRS nakon tekme koji me je ubedjivao da je bas tako i trebalo uraditi. Moji argumenti su bili ti da se Dzajka nije direktno prozivala, da je ovo u fazonu: hajde da kazemo nesto ali da ne bude previse a ona parola na kraju: a sada cekamo vas potez, mi je nekako bila nedorecena. Kakav potez se ocekuje? Zar ce biti dovoljno da sutne Duleta S. pa da sve bude ok? Kakvo upozorenje, sta se ocekuje od njih da urade? Inace, kop je odrzao neku svoju uobicajenu brojnost na utakmicama ovog tipa a primetno je bilo nezadovoljstvo ljudi na stadionu i oko njega. Uglavnom se spominjala Dzajka i njena bliza i dalja familija...
Ne zanima me toliko potez uprave, naredni, jer znam da ce go*nari pokusati da zataskaju celu pricu i da je razvodne, koliko me zanima kako ce se postaviti navijaci sa Severa u ovoj prici?
Pesma je inace nedorecena do bola...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!