07-16-2008, 06:25 PM
Ево да сумирам и шта ових дана пишу дневне новине у вези могућих долазака и одлазака. Прво одласци. Кастиљо дефинитивно одлази и питање је дана кад ће потписати за Блекбурн. Спомиње се и то да је Келн, после неуспеха у довођењу Јуце из Партизана послао понуду за Милијаша. Новинари навијају да ће се трансфер остварити упркос причама из клуба да Милијаш, после одлазака Миловановића и Кастиља, није на продају. Кад су у питању доласци, ту су са екипом у Аустрији Бразилац Тесер и репрезентативац Малија Муртала Диаките. Први је Земанов човек, али га мучи повреда. Други је задњи везни, тренутно члан Боависте. Још се спомиње да смо ми Келну послали понуду за Немању Вучићевића. Он има 28 година, код нас је играо за ОФК-у, важи за јако талентованог али и доста проблематичног играча како због честих повреда, тако и због пргавог карактера. Ту иде прича да би могла да се одради замена Милијаш-Вучићевић. И коначно данас у Новостима читам да Несторовић ипак не прекида однос са Звездом. :o Сад нам из Еквадора, као Кастиљову замену, доводи младог репрезентативца те земље Педра Анхела Киноњеза (задњи везни, рођен 1986. године, члан Насионала).
Имена дефилују, а ја и даље право појачање не видим. >
Имена дефилују, а ја и даље право појачање не видим. >