09-17-2004, 09:09 PM
Quote:??????? ???? ????? ??????? ??????? ?????? ? ???????? ????????? ??????? ? ???? (???????, ????? ???.), ??? ?? ?? ??? ??? ???????. ???? ????? ? ?????? ????? ?????? ????????.
????? ??? ????????? ? ???? ???? ???? ?? ??? ????. ??? ?? ?????????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ??????? ??????... ?????? ??????? ??? ???, ??? ?? ???? ???? ????? ???? ??????? , ? ?????? ?????? ???? ?????? ?? ????????? ???? ?? ????.
??? ?? ????????!!!
Ja sam sigurna da ce mnogi od tih "klinaca" da bljesnu.Ljupko je covek koji sebe nije mogao da drzi na nogama,a kamoli klub.Toliko promena u timu,toliko razlicitih taktika,toliko zbunjenosti...i istina je da propusta ima i to mnogo,ali mi smo navijaci,i moramo da bodrimo svoj klub...i ne gledajte na Upravu,vec dodjite na Marakanu,druzite se,navijajte,trudite se da Sever bude sto organizovaniji,ud'rite bagru koja pisa po zidovima,pratite evropske trendove i u navijanju (i u oblacenju namigivanje ),i unesite ih na Marakanu ...budite smekeri...postujte starije,pomozite klincima,nasmejte se kada udjete na Marakanu

Zato se opustite,pustite one koji mogu da ukoliko je ovo "dno" pokusaju da nas izvuku!!!
I verujte,u Delije,u Zvezdu!!!
Sa zeljom da vas sve vidim nasmejane na Marakani u nedelju,puno vas pozdravljam!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]