Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(10-13-2010, 05:35 PM)дрвосеча link Wrote: Јучерашњи Блиц на насловној страни огромна слика више од пола стране, и текст "Исповест повређеног полицајца са геј параде". А негде у левом ћошку иде мала вест, како нам поскупљује струја, намирнице, грејање... Е моји билмези. ??? Док вам празне новчаник на мала врата, то вам на велика скрећу пажњу и одвлаче је према хоризонту.

Ово је поента... И данас на неким вестима, не знам на којој тв станици јер на вести наилазим путем случајног узорка, прво гомила слика и снимака из Ђенове, па коментари курте и мурте, па мало овај индијанац и министар му слобино гованце дачић, па тек након свега вест о поскупљењу основних животних намирница, и то онако у 15-ак секунди као небитно је, шта од тога се ионако не живи, цццц....

п.с. И нешто да додам што сам заборавио у претходном упису... А везано за жандара чији град руше... У мом крају у полицију су ишле највеће битанге, пропалице, они који су крали жваке и дували на ћошку, па нису знали шта ће са собом... И сад је тај као чувар реда????! Боже ме сачувај таквог реда!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by Red Star Forever - 10-13-2010, 05:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)