Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Геј парада 23 август 2009 (20.септембар)
ЈБТ, није ваљда да никог не занима ова тема??? Или се чувате за недељу  >Sad

Ово је превршило све границе... Власт ће продати и дупе и постати педерска власт само да се одржи парада... Са свих страна убеђују овај народ како је то нормално и како су то европске вредности... Хвала милом Богу па се СПЦ обратил саопштењем и правим именом назвала оно што нам се приређује у недељу 20.септембра... Да се нису обратили јавности, ова власт би још и фалсификовала и потурила информацију како је и Црква за одржавање параде...

Не знам за вас, али мене ће бити стид и срамота што сам рођен и живим у овом граду уколико нам се деси та поворка шљама... Бесан сам на све, па и на себе што таква једна болест добија подршку од медија, од власти, а видим да је све више оних које то не занима, не дотиче их... Е па дотаћи ће вас кад га примите у буљу...  Да ли је могуће да се ово дешава у мом граду, мојој Србији?

Уколико Београд не буде преплављен са минимум 50 хиљада људи који желе да спрече параду, дефинитивно ће нам бити јасно који је правац којим идемо и који нам је циљ... ПРОПАСТ!!! Цела западна цивилизација иде у пропаст а ми ћемо је слепо пратити на том путу... Уместо да градимо свој пут, ми преузимамо све најгоре и најружније њихове творевине... Стиди се Србијо!

п.с. Бесан сам кад видим разне дачиће и мачиће око њега који прете да ће похапсити и побити све који су против педеријаде... Мука ми је од банде која се накрала и наузимала пара од курте и мурте... Ако си ви господо на власти јебете у дупе, не мора цео народ да то исто ради... Ми за разлику од вас желимо богату Србију, али не богату педерима и лезбејкама, богату са политичарима који су се накрали и са Слобом и без њега, политичарима који лажи, мажу, обећавају, а глупи народ им све верује... Желимо Србију богату младим, паметним, образованим нараштајем, богату људима који ће знати како и куда да је воде, богату онима који јој желе добро и онима који ће неговати традиционалне српске и хришћанске вредности... Све оно што нам ви нудите је пропаст!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Геј парада 23 август 2009 (20.септембар) - by Red Star Forever - 09-17-2009, 10:44 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)