Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moj prvi navijacki derbi
Posle te tekme sam naleteo na neke likove iz Niksica, ono jest' da su odande i da stvarno izgledaju kao, ljudi iz provincije, ali su bili kao od brega odvaljeni. Njihov nekakav vodja je nosio nku glupost koja se kacila na ruku, kao ogromna crveno-bela rukavica koja ima ispruzen prst, u fazonu: no no! Posto sa onog stadioncica je i onda trebalo pola sata da se izadje, to zezanje na racun grobara je bilo bolje od South parka ili Alo, Alo. Na moju zalost vise ih nisam nikada video na Severu, a uvek sam gledao tu navlaku za ruku...

Crtica, mozda ne znaci puno onome koga zanimaju hool teme, ali svako ko je nekada slusao provale Veterana koji sede na vrhu E, razumece o cemu pricam.

@UltrasLondon
Prijatelju, ne da nisi pogresio, nego mogu da ti kazem da je na naslovnoj strani tog Tempa bio Djukic koji siri ruke dok iza pici vatromet. Mislim, tada je Tempo, barem kada je sport u pitanju, naravno ne navijaci, bio pravi sportski list koji sam redovno kupovao. Aktuelni clanci, intervjui i sl. Inace, i broj nakon toga je imao slike te bakljade... To je cisto da znas da se ne secas samo ti takvih detalja. Ja sam to mislio da napisem, ali bi me svi proglasili za mentola zbog dela kojeg se secam. Za ovo secanje imas litar crnog kada budes dosao u Bg, a za dalje cemo da se dogovorimo... :flasa

Sto se pak derbija 3:1 tice, to je prvi derbi, ili drugi na Marakani kao Delije, kada je bilo puno barjaka i tri ili cetiri nase bakljade u talasima. Tada je zapaljena ona veliga ali odvratna zastava dole na ogradi i ona manja killers, koju sam tek kasnije na nekom snimku video da je bila. Posle te utakmice bila je tuca kod istrocne tribine, i moj prvi suzavac u zivotu, kao navijaca, da ne pomesam sa demonstracijama raznim... Posto je bila kisa, bezeci od suzavca, ja i moj najbolji ortak, uleteli smo u neko blato do kolena pa smo izgledali kao... Jetiji! Inace, istina je za taj detalj, mislim da je gol pao kada se dim od njihovih baklji, grobarskih spustio dole na teren, pa im je neko zavukao gol iz lopte koja je upucena sa prekida tipa: korner ili slobodnjak. E tada je dole poletelo preko 50 nasih baklji na sta su oni zanemeli...

Da to su ti barjaci sa atletske staze, kada nam se uvezala ona nasa velika setalica a i iscepana na dva dela ona setalica sa Dinamovim grbom. Jel se secas te setalice, meni je Tajson pricao tada da su on i njegova ekipa to skinuli u Zagrebu. Tada je bilo upaljeno i onih 14 baklji, koje su grobarima delovale kao space shutle u to vreme. Bila je i tuca sa murijom nakon bakljade na tribini... u kojoj je mislim, Toda uhapsen? Ili sam ja pomesao. Taj derbi sam gledao sa Zapada.

Inace onaj derbi kada smo dobili 3:1, onaj po kisi, po meni je derbi sa najvise bubnjeva, a deo je stradao bas zbog paljenja te grobarske krpe koja je bila dugacka preko 100 m i mislim da je na njoj pisalo: Uvek uz partizana navijaci iz Gnjilana..

Postavicu pricu o onom derbiju sa Sipkom danas ili sutra kada stignem

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Messages In This Thread
Moj prvi navijacki derbi - by Forever Ultras - 05-19-2004, 09:34 PM
Moj prvi navijacki derbi - by Bane - 05-24-2004, 06:28 PM
Moj prvi navijacki derbi - by Pjer - 06-01-2004, 10:58 AM
Moj prvi navijacki derbi - by cyganin - 06-14-2004, 04:25 PM
Moj prvi navijacki derbi - by UltrasLondon - 05-19-2004, 09:39 PM
Moj prvi navijacki derbi - by Forever Ultras - 05-19-2004, 09:42 PM
Moj prvi navijacki derbi - by UltrasLondon - 05-19-2004, 09:44 PM
Moj prvi navijacki derbi - by Forever Ultras - 05-20-2004, 02:04 PM
Moj prvi navijacki derbi - by gogili - 05-20-2004, 02:08 PM
Moj prvi navijacki derbi - by gogili - 05-20-2004, 02:10 PM