05-20-2004, 02:08 PM
Ja se jedva secam moje prve "navijacke" tekme na severu, to je bilo jos u ono vreme kada su baklje bile strogo kaznjive i kada je murija uletala na tribinu i vostila do smrti svakog ko bi upalio baklju ili dimnu(ono bilo je nemoj ni Zippo da palis), zato su se baklje non stop i bacale na teren/stazu da te murija ne provali i ne razvali, a onda se dripci setili pa ubacilli svoje u" kop" u civilu, i drukali na kvarno.Tog dana jedno 10 metara ispod mene decko je zapalio baklju a ja klinac se napalio pa se guram nesto kao da pridjem da vidim, sto blize baklji da budem, sta ja znam, ono buljim u baklju ko hipnotisan, dok se nije pojavila murja iza mene, u stvari samo me je zvekno pendrek po potiljku i krv siknnula na sve strane i to ko da im nije bilo dosta posto ih je bilo vise svaki me je zvekno po glavi ili vratu, . polomih se ja niz tribinu, izgazise me, jer je nastala bezanija, masnice sam na vratu i ledjima imao sledecih nedelju dana, a glava mi je bila ko FAP-ov volan, ono je bilo strasno, kako se panduracija izivljavala nad nama, mozete samo da zamislite sta su radili ovima sto ih uhvate sa bakljama....jezive scene, tad su se stariji non stop sibali sa pandurima kad bi ovi uleteli na tribinu,a uzas je bio pogotovui kad mator klipan od pandura uvati klinca od 15-16 godina i maltene mu skace po lobanji, i izbija zube pendrekom...na srecu krajem osamdesetih/ pocetkom devedesetih, pored tekmi, se krenulo sa raznim demonstracijama, protestima, mitinzima, a i ja "porasto", pa smo neke racune poravnali
cak mislim da smo i u vodstvu ono gol u gostima duplo se racuna -suveniri na gajbi
FU
Lepo opiso Lukicev derbi nema sta...par stvari su mi ostale u secanju sa tog derbija...Prozivka Lukica za Cecu :jebanje i fajt sa motkama na terenu...i naravno eksplozija na stadiJonu kad ga je zvekno Lukic
posto se sve lepo na tv-u videlo , ispricacu detalj koji se desio malo kasnije. tacnije jedan od nasih vidjenijih na severu Z****** , ciji burazer je postao popularan igrac mrskog nam tima( u to vreme treniro u Radnickom NB, otprilike isto vreme kad je i pokojni Knele trenirao tamo), je bio zumiran kako vitla motkom od zastave ka jugu i nabada nekog glodara...Scena: sede na gajbi on burazer i cale, a cale koji sve vreme psuje vredja navijace sto prave nerede, na kraju kamera zumira Z. i cale koji je skocio sa stolice i urla: vidi ovu budalu, vidi ovog morona sa motkom de je on krenuo Pic*a mu materina.Vidi....e to je bio fajt, kad je cale provalio sina na TV-u
:batine ne znam sad da l je bio vojnicki kajis al... sad javni sliht: Brate ako ovo citas "izvini":finger za javnu prozivku, brat ti bio drukara...
A sto se tuca tice, po raznim krajevima su bile pravljene sacekuse, i posle tekme su se tukli razni liKovi, jedino sto se vidjeniji u to vreme nisu dirali, nit su se medjusobno kacili, a svi znaju/znamo zasto, niko nije imo muda, niti je hteo da zapocinje sranja u kraju ....pogotovu sto su razni bili povezani sa raznim ljudima ...d®uga prica...proslo vreme...a i meni doslo vreme da palim...pozdrav svima
ps FU inace i ja sam tad bio negde u gornjoj sredini srednje, tako da nisam bas mator kako pricas :nene

FU
Lepo opiso Lukicev derbi nema sta...par stvari su mi ostale u secanju sa tog derbija...Prozivka Lukica za Cecu :jebanje i fajt sa motkama na terenu...i naravno eksplozija na stadiJonu kad ga je zvekno Lukic
posto se sve lepo na tv-u videlo , ispricacu detalj koji se desio malo kasnije. tacnije jedan od nasih vidjenijih na severu Z****** , ciji burazer je postao popularan igrac mrskog nam tima( u to vreme treniro u Radnickom NB, otprilike isto vreme kad je i pokojni Knele trenirao tamo), je bio zumiran kako vitla motkom od zastave ka jugu i nabada nekog glodara...Scena: sede na gajbi on burazer i cale, a cale koji sve vreme psuje vredja navijace sto prave nerede, na kraju kamera zumira Z. i cale koji je skocio sa stolice i urla: vidi ovu budalu, vidi ovog morona sa motkom de je on krenuo Pic*a mu materina.Vidi....e to je bio fajt, kad je cale provalio sina na TV-u

A sto se tuca tice, po raznim krajevima su bile pravljene sacekuse, i posle tekme su se tukli razni liKovi, jedino sto se vidjeniji u to vreme nisu dirali, nit su se medjusobno kacili, a svi znaju/znamo zasto, niko nije imo muda, niti je hteo da zapocinje sranja u kraju ....pogotovu sto su razni bili povezani sa raznim ljudima ...d®uga prica...proslo vreme...a i meni doslo vreme da palim...pozdrav svima
ps FU inace i ja sam tad bio negde u gornjoj sredini srednje, tako da nisam bas mator kako pricas :nene