09-05-2005, 08:48 AM
Neko je pit'o za Autostoperski Vodic kroz Galaksiju - nije lose, ali nikako ne mogu da se naviknem na onakvu glumacku podelu, da je Ford crnac, a Zaphod Biblbrox plavusan, usput kao od stene odvaljen. U svakom slucaju, knjiga je mnogo bolji ugodjaj...
Skoro sam gledao i 25-ti sat(25th hour) sa Edvardom Nortonom - jako zanimljiv film...
All - time Hall Of Fame:
1. Dobar, Los, Zao
2. Noc na Zemlji
3. Spasavanje Redova Rajana
4. Dead Man (ne znam kako su ga preveli - crno-beli vestern Dzima Dzarmusa sa Johny Depp-om u glavnoj ulozi)
5. Blues Brothers
6. Full Metal Jacket (kako su ga bese preveli?)
7. Down By Low (opet Dzarmus, opet crno-beli, komedija? sa Robertom Benjinijem i Tomom Waits-om)
8. Krug (Americka verzija)
9. Vrelina (Heat)
10. Sakupljac kostiju (The bone collector)
Vidim da ovde ima dosta filmofila, poznavaoca istoriske tematike - Jel zna neko naziv filma, pre 10- ak dana se emitovao na BK - Tematika: Iskrcavanje u Normandiji i zauzimanje 2 mosta, jedan u Ajndhovenu, drugi? Verujem jedna od najboljih glumackih postavki ikad: Sean Connery, Anthony Hopkins, Michael Caine, Robert Reddford, Ed Harris....
Skoro sam gledao i 25-ti sat(25th hour) sa Edvardom Nortonom - jako zanimljiv film...
All - time Hall Of Fame:
1. Dobar, Los, Zao
2. Noc na Zemlji
3. Spasavanje Redova Rajana
4. Dead Man (ne znam kako su ga preveli - crno-beli vestern Dzima Dzarmusa sa Johny Depp-om u glavnoj ulozi)
5. Blues Brothers
6. Full Metal Jacket (kako su ga bese preveli?)
7. Down By Low (opet Dzarmus, opet crno-beli, komedija? sa Robertom Benjinijem i Tomom Waits-om)
8. Krug (Americka verzija)
9. Vrelina (Heat)
10. Sakupljac kostiju (The bone collector)
Vidim da ovde ima dosta filmofila, poznavaoca istoriske tematike - Jel zna neko naziv filma, pre 10- ak dana se emitovao na BK - Tematika: Iskrcavanje u Normandiji i zauzimanje 2 mosta, jedan u Ajndhovenu, drugi? Verujem jedna od najboljih glumackih postavki ikad: Sean Connery, Anthony Hopkins, Michael Caine, Robert Reddford, Ed Harris....
edeset hiljada grla,
sto hiljada dlanova,
i samo jedna zelja...
sto hiljada dlanova,
i samo jedna zelja...